Traplopers

Leemreize Zeddam heeft een ruim aanbod van traplopers, traproede, trapstoffering. Komt u gerust de stalen van de traplopers ophalen en bekijk thuis de keuze met de juiste accessoires. Wij installeren uw traploper op de ouderwetse manier, met naald en draad. Dan kunt u hem zelfs nog laten vertreden. Kijk dat is Leemreize!

Traploper leggen

Met trapbekleding stopt u elke trede in een nieuw jasje om de trap af te werken naar uw stijl. Afhankelijk van het gekozen materiaal, krijgt u een strakke afwerking, zachte ondergrond of een onderhoudsvriendelijk geheel. Er zijn veel verschillende materialen om uw trap te bekleden. De mooie en stijlvolle is een traploper. Dit is een rol tapijt die aan de zijkant van de rol bevestigd wordt met ogen en een roede. Een groot voordeel van deze variant is dat u een zachte ondergrond krijgt en een warme indruk creëert. De authentieke manier van leggen. Zodat u zelfs nog kunt vertreden. (Het verleggen en opnieuw naaien van de loper om extreme slijtage plekken te verplaatsen). Ouderwets handwerk!

Ook is het mogelijk om de loper door te leggen over een bordes of in de gang en/of overloop. Perfect als u toch nog iets van de ondervloer wilt zien.

Ook iets voor u?

Stijlvol en tijdloos. Een mooie effen traploper of met een dessin. Vraag naar de mogelijkheden.