Neem contact met ons op

Andere manieren om contact met ons te krijgen.

U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen in onze showroom bij ons aan huis in Zeddam. Het is verstandig om van te voren even te bellen en/of een afspraak te maken zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Adres:

Schapenweg 25
7038 BR Zeddam

Contact:

Telefoon: 0314 – 65 06 06
Mobiel: 06 – 10 22 19 48
email: wilfried.leemreize@hetnet.nl

Extra info:

KvK nr: 91 66 893
BTW nr: NL.086003859B01

Onze werkwijze

U kunt ten alle tijden bij ons aanbellen maar heel vaak zal ik er niet zijn, omdat ik dan aan het werk ben. Dus ons advies is: bel eerst voor een afspraak, en geef uw wensen kenbaar. U bent van harte welkom, maar ik kom ook vrijblijvend met stalen naar U toe. Heeft U interesse? Dan wordt er eerst een gerichte offerte gemaakt. Gaat u daarmee akkoord, dan wordt alles in overleg met U in werking gezet.

Over Wilfried Leemreize

Welkom bij stoffeerdersbedrijf Wilfried Leemreize in Zeddam. Vanaf mijn 18e jaar werk ik al in de algehele woningstoffering. Op verschillende plaatsen ervaring opgedaan, maar nu alweer ruim 10 jaar zelfstandig. Voor de binnen en buitenkant van uw woning kan ik u vele kwaliteiten laten zien in mijn eigen showroom. Bovendien kunt u hier terecht voor het overnieuw bekleden van uw stoelen e.d.

Onze producten
Wat we kunnen leveren zijn vele verschillende mogelijkheden voor zowel de vloer als raambekleding. Vele bekende merken zijn aanwezig. Binnen- en buitenzonweringen horen ook in het assortiment. Kom gerust vrijblijvend langs en overtuig uzelf.
Bovendien zijn traplopers en het leggen daarvan mijn specialiteit.