PVC en vinyl vloeren

In de volksmond heet een PVC vloer ook wel een vinyl vloer. Dit product lag tot voor kort vooral in bedrijven. Het leggen van deze vloer in huizen is de laatste jaren een enorme trend. Logisch, want zelfs de houtnerf is voelbaar in deze vloer.

Uw woonkamerideaal gaat over uw manier van leven, uw gezin, uw vrienden. De vloeren van Leemreize voldoen in stijl en functionaliteit. Ze zijn mooi te leggen door ons en even hoogwaardig als ze eruitzien, met hoogwaardige afwerklagen die bestand zijn tegen vuil en vlekken, stoten en krassen. Warm en comfortabel, fraai en praktisch – een vloer voor het leven.

De klassieke houtdessins van onze PVC vloeren geven uw woning stijl, elegantie en authenticiteit in perfecte harmonie.
De PVC vinyl vloer maakt het uitzonderlijk makkelijk om een nieuwe stijl te creëren met een vloer die aangenaam onder de voeten en geluidabsorberend is. De protectie behandeling levert een sterke vloer op die lang meegaat en makkelijk te reinigen is. En niet in de laatste plaats: u gebruikt alleen wat u nodig hebt, dus er is heel weinig afval.maar dat berekenen we graag voor u.

Kwaliteit is belangrijk!

Laat u met recht welkom thuis heten met de vloeren van Tarkett, ontworpen op kracht en sterkte waar dat het meeste nodig is. Ze zijn slijtvast en gemakkelijk schoon te maken en zuigen het geluid van komende en gaande mensen gewoon op. Praktisch, stil, fraai en comfortabel om op te lopen – vloeren die echt een entree maken.