Gordijnen, Inbetweens en Vitrage

Bij ons kunt u terecht voor uw (rol)gordijnen, in-betweens, duettes, vouwgordijnen, jaloezieën…. Wij helpen u graag bij het maken van keuzes.

Leveren van maatwerk, meten en plaatsen

Ons Vakmanschap

Het raam is onze link met het buiten. Daar willen we van genieten, maar wel op die momenten en mate welke wij wensen. De beste manier om dit aan te pakken is met twee soorten raambekleding. Zo regel je privacy & lichtfiltering in combinatie met geluid- & warmte isolatie.  Of je nu van design of landelijk houdt, de basis is altijd : Welke layers pas ik toe. Jouw smaak en interieur pas je daarna toe door de gekozen materialen, kleuren en dessins. Keuze te over.

Zacht en mooi

Exact op maat, in elegante, landelijke stoffen of met spannende details.

Raambekleding tot de grond

Heb je hoge ramen, of wil je de illusie van hoogte creëren? Laat je gordijnen dan helemaal doorlopen tot op de grond, of liever zelfs nog iets langer dan dat. Door de gordijnen te voeren worden ze ‘zwaarder’ en krijgen ze een nog rijkere uitstraling. Deze lange jongens hang je overdag sierlijk op door middel van een lederen embrasses: door middel van een klein ringetje wordt een gordijn aan een haakje aan de muur vastgehouden.

Raambekleding combineren

Wil je een echte blikvanger van de ramen maken? Combineer dan een transparant vouwgordijn voor de lichtfiltering en privacy met dichte warme gordijnen ter afsluiting, geluid- en warmte isolatie en verfraaiing van je interieur. Kies je voor een verduisterend rolgordijn ter afsluiting ? Dan realiseer je de lichtfiltering en privacy met een IN-BETWEEN gordijn.

Voor een mooi ton-sur-ton effect kies je gordijnen in dezelfde kleurstelling als de muren of meubels. Kun je niet kiezen? Denk er dan eens aan om twee kleuren op te hangen. Bijvoorbeeld luchtige, voile gordijnen of een dunne stof met een structuur voor overdag (hallo daglicht!) en een gevoerde, dikke stof voor in de avond. Wil je al helemaal opvallen, ga dan voor een grafische print. Let dan wel op dat de rest van je interieur neutraal blijft, want de gordijnen zijn dan echt eyecatchers.

Zit je er zelf mee hoe je stoffen, kleuren en systemen kunt combineren en wil je daar advies over, Wilfred Leemreize biedt gratis & vrijblijvend interieuradvies. Maak hiervoor een afspraak met hem. Tel: 06 – 10 22 19 48