Raamdecoratie

Bij ons kunt u terecht voor uw rolgordijnen, duettes, plissé, vouwgordijnen,  jaloezieën, maar ook horren.  Wij helpen u graag bij het maken van keuzes.

Leveren van maatwerk, meten en plaatsen

Ons Vakmanschap

Het raam is onze link met het buiten. Daar willen we van genieten, maar wel op die momenten en mate welke wij wensen. De beste manier om dit aan te pakken is met twee soorten raambekleding. Zo regel je privacy & lichtfiltering in combinatie met geluid- & warmte isolatie.  Of je nu van design of landelijk houdt, de basis is altijd : Welke layers pas ik toe. Jouw smaak en interieur pas je daarna toe door de gekozen materialen, kleuren en dessins. Keuze te over.

Dat gaat passen!

Rolgordijnen

Stijlvol, praktisch en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Rolgordijnen zijn
al jarenlang favoriet.
Of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen of draai-kiepramen, oude boerderijen of nieuwbouwwoningen, rustgevende slaapkamers of juist gezellige woonkamers. Een rolgordijn kan altijd. Ook voor keukens en badkamers zijn er speciale vochtbestendige stoffen verkrijgbaar.

Plissé en duette’s

In onze veelzijdige collectie plissé- en duettegordijnen vind je altijd wel een stof die bij jou past. Je kunt kiezen uit talloze kleuren en structuren in lichtdoorlatende of verduisterende kwaliteit. Plissé- en duettegordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende plooibreedtes: van een fijne subtiele plooi tot een stoere brede plooi.

Twee-in-één-model
Je kunt een verduisterende en lichtdoorlatende stof in een tweein-één-model combineren. Geniet bijvoorbeeld overdag van sfeervolle lichtinval en ’s avonds van complete verduistering.
Perfect voor je slaapkamer.

Horizontale Jalouzieen

In onze collectie vind je houten en metalen jaloezieën in ruim 50 prachtige kleuren. Hout geeft het interieur een exclusieve uitstraling. De prachtige houtsoorten
hebben elk een uniek karakter en geven sfeer aan je interieur. Metaal is praktisch en kan perfect tegen vocht e.d. Horizontale jaloezieën zijn er met een lamelbreedte
van 16 mm tot en met 70 mm, afhankelijk van het materiaal dat je kiest. Als je een elegante uitstraling in je interieur wilt, kies dan voor een subtiele lamelbreedte. Een brede lamel geeft juist een stoer effect!

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen en gordijnen geven je interieur een warme uitstraling. De collectie op maat gemaakte vouwgordijnen en gordijnen bevat bijna 250 schitterende stoffen en volop
decoratieve accessoires. Alle stoffen in de collectie zijn geschikt voor zowel vouwgordijnen als gordijnen en variëren van transparant tot lichtdoorlatend of verduisterend. Verder kunnen bijna alle stoffen worden gevoerd, zodat ze ook geschikt zijn voor de slaapkamer.