Visgraat verwijst simpelweg naar het patroon waarin de stroken of vloerplanken neergelegd zijn.
Deze legmethode geeft een chique uitstraling. Met visgraat zorgt u voor een meer uitgesproken vloer in uw woning.
Een visgraat vloer trekt net wat meer bekijks dan een reguliere vloer. U kunt met visgraat een moderne of klassieke sfeer creëren.

 

 

Trap voorzien van een PVC laag in een leuk design.
Stukje vakwerk… en specialiteit van Wilfried

Traploper leggen

Met trapbekleding stopt u elke trede in een nieuw jasje om de trap af te werken naar uw stijl. Afhankelijk van het gekozen materiaal, krijgt u een strakke afwerking, zachte ondergrond of een onderhoudsvriendelijk geheel. Er zijn veel verschillende materialen om uw trap te bekleden. De mooie en stijlvolle is een traploper. Dit is een rol tapijt die aan de zijkant van de rol bevestigd wordt met ogen en een roede. Een groot voordeel van deze variant is dat u een zachte ondergrond krijgt en een warme indruk creëert. De authentieke manier van leggen. Zodat u zelfs nog kunt vertreden. (Het verleggen en opnieuw naaien van de loper om extreme slijtage plekken te verplaatsen). Ouderwets handwerk!

Ook is het mogelijk om de loper door te leggen over een bordes of in de gang en/of overloop. Perfect als u toch nog iets van de ondervloer wilt zien.

 

In vele soorten, altijd fraai vormgegeven. Schaduw zowel binnen als buiten op uw terras.

Vlakhangende zonwering, efficiënt, strak en compact.
Vraag naar de vele mogelijkheden.

Onze specialiteit…

Uw mooie stoel in een nieuw jasje. Waarom gelijk wegdoen? Wij kunnen voor u het oude meubelstuk weer als nieuw maken.
De poten vastlijmen en een nieuw interieur in de stoel of bank behoren tot de mogelijkheden. Een erfstuk uit de familie heeft vaak een behoorlijke emotionele waarde. Wegdoen is geen optie. Maar de bekleding vertoont scheuren en gaten, het ziet er niet uit.

Die kan gerust weer een generatie mee.

Bij gordijnen met een wave plooi worden de gordijnen zo gemaakt dat er golven in de gordijnen te zien zijn. Het kan een beetje vergeleken worden met de gordijnen met ingeslagen ringen die aan een roede hangen, alleen hangt de waveplooi aan een speciale rails. In de rail komen runners die aan elkaar vastzitten met een touwtje. Hierdoor staan alle runners op dezelfde afstand van elkaar en komt er een regelmatige golf in het gordijn.